CC beeld communicatie

Bouwbedrijf Hertzinger

Schrijven reviews

Voor Bouwbedrijf Hertzinger uit Leusden schrijf ik voor een aantal klanten een review over het proces tijdens hun verbouwing en het eindresultaat. Deze klantverhalen bieden waardevolle informatie voor Hertzinger. Ook helpt een positieve review Hertzinger bij het vinden van potentiele nieuwe klanten. Kijk voor meer informatie op www.bouwbedrijfhertzinger.nl/klantverhalen

Diagnosestudio

Ontwikkeling communicatiemiddelen

In opdracht van de Diagnosestudio (een initiatief van Tergooi en Medisch Specialistisch Bedrijf Gooi en Eemland) heb ik een aantal communicatiemiddelen ontwikkeld waaronder een website. Dit was in samenwerking met Ans van Bekkum van Creative Answer waarbij Ans verantwoordelijk was voor de vormgeving en bouw van de website, flyer en poster en ik voor het schrijven van de teksten en de overall coördinatie van het project.

Process Communication Nederland

Communicatieadviseur

Als communicatieadviseur werk ik bij Process Communication Nederland en lever ik een bijdrage aan: een sterk merk, het vergroten van de bekendheid van het Process Communication Model® (PCM) in Nederland en het verbinden van de community van PCM-trainers en coaches. Ook ligt er een uitdaging in het vergroten van het netwerk met nieuwe trainers en coaches. 

Contact

     
Invalid Input Ongeldig e-mailadres
Vul uw bericht in.
Invalid Input

chrisconnecting

ChrisConnecting
Eschberg 19
3825 BG  Amersfoort
info@chrisconnecting.nl
Telefoon 06 23 08 05 19
K.v.K. Amersfoort 68374747
BTW nr. NL001952292B25