CC beeld communicatie

BPD

Contentmanagement

reputatie, versterken, verbinden
Vanuit een aangescherpte merkstrategie was er vanuit de afdeling Marketing en Communicatie bij BPD een contentstrategie met verschillende formats ontwikkeld die bijdraagt aan onderscheidende en eenduidige merkbeleving bij de B2B stakeholders van BPD. Als communicatieadviseur in dienst bij BPD (Bouwfonds Property Development) had ik een bijdrage in de ontwikkeling en de uitrol van deze strategie.

Bouwbedrijf Hertzinger

Schrijven reviews

profileren, reputatie, verbinden
Voor Bouwbedrijf Hertzinger uit Leusden heb ik voor een aantal klanten waarbij een verbouwing is gedaan een review over het proces en het eindresultaat geschreven. Deze klantverhalen bieden waardevolle informatie voor Hertzinger. Ook helpt een positieve review Hertzinger bij het vinden van potentiele nieuwe klanten. Kijk voor meer informatie op www.bouwbedrijfhertzinger.nl/klantverhalen

Diagnosestudio

Ontwikkeling communicatiemiddelen

profileren, reputatie
In opdracht van de Diagnosestudio (een initiatief van Tergooi en Medisch Specialistisch Bedrijf Gooi en Eemland) heb ik voor hun profilering een aantal communicatiemiddelen ontwikkeld waaronder een website. Dit was in samenwerking met Ans van Bekkum van Creative Answer waarbij Ans verantwoordelijk was voor de vormgeving en bouw van de website, flyer en poster en ik voor het schrijven van de teksten en de overall coördinatie van het project.

Contact

     
Invalid Input Ongeldig e-mailadres
Vul uw bericht in.
Invalid Input

chrisconnecting

ChrisConnecting
Eschberg 19
3825 BG  Amersfoort
info@chrisconnecting.nl
Telefoon 06 23 08 05 19
K.v.K. Amersfoort 68374747