CC beeld events

BPD

Inspiratiedag medewerkers

Een dag voor ruim 300 medewerkers van BPD waar inspireren, kennisdeling en elkaar ontmoeten centraal stonden. Een projectbezoek met alle medewerkers op de fiets inclusief een bezoek aan zo’n 20 lokale ondernemers in het stedelijk gebied De Binckhorst in Den Haag. Als eventmanager in dienst bij Bouwfonds Property Development was ik samen met een communicatie collega verantwoordelijk voor de organisatie en de communicatie voor deze dag.

ArboNed

Interim event manager

Vanwege het 25-jarig jubileum in 2019 was ik als event manager bij ArboNed verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van 18 ontbijtsessies voor haar klanten verspreid over het hele land in maart en een groot landelijk event voor hun samenwerkingspartners in april. In samenwerking met marketing & communicatie en de regionale managers zorgde ik voor een lokale doorvertaling met een intensieve samenwerking tussen leveranciers, locaties en sprekers.

Altera Vastgoed

Interim Projectmanager

Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van de vastgoedbeurs PROVADA waar Altera Vastgoed aan deelneemt. Van interne communicatie, contacten met de standbouwer, de ontwikkeling en realisatie van communicatiemiddelen tot het meedenken over het inhoudelijk programma. Daarnaast verzorg ik nog andere communicatiewerkzaamheden zoals het bijhouden van de content- en mediakalender.

Contact

     
Invalid Input Ongeldig e-mailadres
Vul uw bericht in.
Invalid Input

chrisconnecting

ChrisConnecting
Eschberg 19
3825 BG  Amersfoort
info@chrisconnecting.nl
Telefoon 06 23 08 05 19
K.v.K. Amersfoort 68374747
BTW nr. NL001952292B25