CC beeld events

BPD

Vastgoedbeurs

profileren, netwerken, verbinden
Tijdens de (internationale) vastgoedbeurzen Expo Real (München, Duitsland), Provada (Amsterdam) en Mipim (Cannes, Frankrijk) presenteerde gebiedsontwikkelaar BPD zich in de afgelopen jaren aan de (internationale) markt. Als eventmanager in dienst bij BPD (Bouwfonds Property Development) en in 2018 als freelancer was ik verantwoordelijk voor het ontwerp van de stand, de realisatie en de communicatie rondom de profilering van BPD.

BPD

Medewerkersevent

bedanken, enthousiasmeren, verbinden
In het kader van het 70-jarig jubileum van BPD in 2016 was er een heuse Parade voor ruim 300 medewerkers met hun partner. Het parkeerterrein van BPD was omgetoverd tot een festivalterrein waar de mensen konden genieten van verschillende theater- en muziekvoorstellingen en veel verschillende food & drinks. Ook de Silent Disco en de Zweefmolen ontbraken niet. Als eventmanager in dienst bij BPD (Bouwfonds Property Development) was ik verantwoordelijk voor de organisatie en de communicatie hiervan.

BPD

Inspiratiedag medewerkers

informeren, inspireren, verbinden
Een dag voor ruim 300 medewerkers van BPD waar inspireren, kennisdeling en elkaar ontmoeten centraal stonden. Een van de onderdelen was een projectbezoek met alle medewerkers op de fiets waarbij een bezoek werd gebracht aan zo’n twintig lokale ondernemers in het stedelijk gebied De Binckhorst in Den Haag. Als eventmanager in dienst bij BPD (Bouwfonds Property Development) was ik samen met een communicatie collega verantwoordelijk voor de organisatie en de communicatie voor deze dag.

Contact

     
Invalid Input Ongeldig e-mailadres
Vul uw bericht in.
Invalid Input

chrisconnecting

ChrisConnecting
Eschberg 19
3825 BG  Amersfoort
info@chrisconnecting.nl
Telefoon 06 23 08 05 19
K.v.K. Amersfoort 68374747