Wat heeft 2018 mij gebracht?

Aan het einde van het jaar is het een mooi moment om de balans op te maken. Even stilstaan bij de mooie en bijzondere momenten –zowel privé als zakelijk- van het afgelopen jaar met een kleine doorkijk naar 2019! 

2018 was voor mij een jaar waarin ik:

  • met veel plezier werkte vanuit ChrisConnecting aan verschillende opdrachten
  • inspirerende gesprekken had met diverse mensen van lieve zus, vriendinnen tot oud-collega’s en buurvrouwen
  • mijn eerste blog schreef
  • nieuwe dingen leerde op het gebied van online marketing
  • (bijna) elke week zwom en na 1,5 jaar eindelijk ook mét zwembril:-)
  • een website maakte voor Hidde die zich meer wil profileren als DJ en Producer
  • grenzen verlegde tijdens een intensieve canyoningtocht met Leo, Hidde en Bente op Corsica
  • samen met mijn zus Judith zorgde voor mijn vader
  • op de valreep een nieuwe opdracht regelde voor 2019!

Hieronder licht ik een paar mooie momenten toe:

ChrisConnecting
Dit was mijn eerste volledige jaar met ChrisConnecting! Dat ik zelf bepaalde keuzes kan maken en aan niemand verantwoording hoef af te leggen voelt nog steeds goed. Mijn keuze om na 20 jaar weg te gaan bij BPD (Bouwfonds) had ook te maken met mijn wens om andere branches te leren kennen. En die wens is uitgekomen: ik doe opdrachten voor onder andere een ziekenhuis, een aannemer, een dienstverlener en lifecoach. Natuurlijk moet ik ook wennen aan de onzekerheid of en wanneer je weer een nieuwe opdracht krijgt maar ik houd vertrouwen dat het goed komt en dat komt het! 

Grenzen verleggen
Er zit iets tegenstrijdigs in mij want ergens ga ik graag voor zekerheid maar een andere kant van mij zoekt ook een bepaalde spanning op, al heb ik daar soms een zetje voor nodig. Zo moest ik tijdens onze spectaculaire canyoning tocht op Corsica tot een paar keer toe een grens over. Van tien meter hoge rotsen afglijden of springen in het diepe water behoort nou niet echt tot mijn favoriete bezigheid...Onze gids heeft me een keer zelfs een harde duw gegeven anders zat ik er nu nog denk:-) Maar ik heb het wel gedaan en was supertrots op mezelf! Helaas zijn er geen foto’s van. Overigens een leerpuntje voor de gids.

Just do It!
Dit is de slogan van Nike en zo waar vind ik! Soms moet je dingen gewoon doen. Ik had twee jaar geleden bijvoorbeeld nooit gedacht dat ik zwemmen zo leuk zou vinden. Wat had ik vroeger een hekel aan het omkleden in de meestal te koude kleedkamers in je natte zwemkleding. En nu lig ik bijna elke vrijdag om 08.00 uur met veel plezier in het zwembad. Ik vind het een heerlijke start van de dag en het is ook nog eens goed voor mijn hele lijf! 

Blijven leren
Ik vind het belangrijk om in mezelf te blijven investeren. Zo volgde ik afgelopen jaar een cursus ‘zakelijke schrijven in 1 dag’ via Loo van Eck. Een middagcongres ‘Wet- en regelgeving’ van Eventbranche met interessante sprekers over de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming’, WKR (werkkostenregeling) en terreurdreiging tijdens zakelijke evenementen. Via Babbage Company volgde ik een drietal avonden een training over Google Analytics, Googel Ads en SEO, gegeven door Dennis Mickers van Douro Media. Daarnaast haal ik veel kennis uit de digitale nieuwsbrieven van Adformatie, Frankwatching, De Eventmanager en Evenementorganiseren van Eventbranche.

Elkaar inspireren
Op mijn eerste blog ‘geluk door meer regie’ ontving ik best veel positieve reacties. Sommigen gaven aan geïnspireerd te zijn dus mijn missie is geslaagd. En mijn vrienden en familie of bepaalde mensen op social media inspireren mij ook weer. In mijn vorige blog schreef ik dat ik iedereen een gelukkig leven gun. Edwin Evers zei bij zijn afscheid ‘gun elkaar wat’, prachtig toch? Dit is waar het om gaat. Weet je: het komt niemand aanwaaien in het leven en er zijn altijd mensen die misschien mooier, rijker en succesvoller zijn maar het gaat er om dat je iets doet waar je goed in bent en waar jij blij van wordt. Zoals Michael Pilarczyk zegt: ‘Leef je Mooiste Leven’! 

Op naar 2019!
Ik heb zin in 2019. Op naar nieuwe kansen, mooie uitdagingen, inspirerende gesprekken, blogs en vooral veel optimisme en gezelligheid! Mijn nieuwe uitdaging komt al snel want deze week start ik tijdelijk als event manager jubileum bij ArboNed. Een bedrijf dat gaat voor gezond ondernemen, hoe mooi! 

Ik wens jullie allemaal een mooi, gelukkig en vooral gezond 2019!

Contact

     
Invalid Input Ongeldig e-mailadres
Vul uw bericht in.
Invalid Input

chrisconnecting

ChrisConnecting
Eschberg 19
3825 BG  Amersfoort
info@chrisconnecting.nl
Telefoon 06 23 08 05 19
K.v.K. Amersfoort 68374747
BTW nr. NL001952292B25