Sporten tegen stress

Voor een opdrachtgever maakte ik vorige week een nieuwsbrief over het voorkomen van stress.

Met de goede tips en ideeën over het verlagen van stress binnen handbereik, neemt bij mij lichtelijk de stress toe aangezien ik mijn deadline wil halen. Deze week is het namelijk de Week van de Werkstress dus dan zijn die tips en ideeën meer dan welkom bij de doelgroep die de opdrachtgever wil bereiken.

De inhoud van de nieuwsbrief zette mij weer tot nadenken. Ik weet dat een leven zonder stress niet lukt en dat je een beetje stress in je leven nodig hebt om goed te functioneren. Alleen: je moet er geen last van hebben. Gelukkig herken ik inmiddels mijn symptomen van stress: ik heb een ‘druk’ hoofd, ben chaotisch, doe kortaf tegen mijn man en kinderen en zorg minder goed voor mezelf.

Inmiddels weet ik dat sporten een van mijn manieren is om mijn stress te verminderen. Sinds een jaar of twee lig ik elke week in het zwembad. Het water maakt mijn hoofd leeg, ik krijg inspiratie en ik vind het nog leuk ook! Ook wandel ik veel want sinds mijn stappenteller wil ik elke dag mijn 10.000 stappen halen. Daar zou je bijna weer stress van krijgen:-)

Het mooie aan deze opdracht is dat ik interessante content mag creëren die mij erg aanspreekt.
Echt een cadeau.

Een van de artikels gaat over hoe je stress kunt herkennen en kunt verlagen. PCM Trainer Han ter Keurs geeft je drie tips om je stress te verlagen. Lees hier zijn artikel en doe er -net als ik- je voordeel mee.

En mijn deadline haalde ik dus zonder stress ging ik vol energie het weekend in.
fullsizeoutput 19c0

Contact

     
Invalid Input Ongeldig e-mailadres
Vul uw bericht in.
Invalid Input

chrisconnecting

ChrisConnecting
Eschberg 19
3825 BG  Amersfoort
info@chrisconnecting.nl
Telefoon 06 23 08 05 19
K.v.K. Amersfoort 68374747
BTW nr. NL001952292B25